Łączna liczba wyświetleń

poniedziałek, 3 września 2012

Na kolację lub śniadanie - pasta jajeczna


To byłaby całkiem zwykła pasta na bazie jajek, ale moja wersja jest iście majonezowo-czosnkowa. I nie wrócę już do żadnej innej. Do mojej pasty użyłam sosu czosnkowego firmy Tarsmak, który testuję dzięki portalowi Uroda i Zdrowie. Sprawdził się w sam raz.


SKŁADNIKI:
  • jajka
  • szczypiorek
  • sos czosnkowy 
  • sól, pieprz
  • bułka ciabata

PRZYGOTOWANIE:
Jajka ugotować na twardo. Ostudzić i obrać. Pokroić w kosteczkę, połączyć z sosem czosnkowym. Doprawić do smaku i przyozdobić szczypiorkiem na wierzch (można też dodać go do jajek i wymieszać). 


Smacznego! Uwaga, kanapki szybko znikają ;)


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz